Informatie

Algemene informatie

Op deze pagina vindt u vooral praktische informatie over ons kindercentrum. Mocht u na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, neem dan contact op met onze vestigingsmanager.

Eten, drinken en verschonen

Voor luiers, babyvoeding, brood, fruit, melk, sap en dergelijke zorgt het kinderdagverblijf. De kosten hiervoor zijn in het tarief opgenomen. De opvang voorziet echter alleen in standaard producten. Speciale- of afwijkende voeding (bijvoorbeeld soja of dieetvoeding) dient u zelf mee te geven.

Visie

Ieder kind ontwikkelt zich door te spelen maar geen enkel kind denkt bij het spelen na over ontwikkeling. Elk soort ontwikkeling die kinderen doormaken oefenen ze in de natuur. Spelen in de natuur levert kinderen een hoop plezier en ontspanning op. Dit draagt bij aan het welzijn en de gezondheid van kinderen.

Wij vinden ontdekkend leren heel belangrijk. We doen een stapje opzij en geven kinderen de ruimte om te experimenteren, ze mogen leren door te ervaren. De pedagogisch medewerkers stimuleren de ontwikkeling door het aanbieden van activiteiten en materialen.

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en gaan graag op onderzoek uit. Zo verkennen ze hun omgeving, aard van dingen, hun eigen mogelijkheden maar ook hun onmogelijkheden. Ze doen allerlei ervaringen op die hen helpen hun kennis, zelfstandigheid, zelfvertrouwen en creativiteit te ontwikkelen. Wij bieden ze deze uitdaging en stimuleren ze om avonturen te beleven.

We bieden een warme, veilige, gezonde en ‘groene’ omgeving waarin kinderen natuurlijk en avontuurlijk kunnen opgroeien.

Wij vinden natuurbeleving essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. We bewegen veel en gaan iedere dag naar buiten. Er is ruimte voor klimmen, klauteren en verstoppen op onze natuurspeelplaats. Ook hebben we een moestuin en een eetbare tuin. Hier kunnen de kinderen zorg over dragen, verse producten plukken en bekijken hoe alles groeit en bloeit. Zo wordt elke dag een bijzondere dag.

Emine van Buren
Vestigingsmanager

Volg ons op social media: